Nederlandse supporters

Vandalen slaan zaterdagnacht toe in Nijmegen: NEC getroffen door brandstichting

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De Goffert – het stadion van NEC – is in de nacht van zaterdag op zondag het doelwit geworden van vandalisme. De club is slachtoffer geworden van brandstichting, meldt fansite Forza NEC zondagochtend.

Bij de voorgevel van De Goffert en de ingang van het naastgelegen trainingscomplex De Eendracht zijn sporen te zien van de brandstichting. Volgens Forza NEC hebben de lokale hulpdiensten, die midden in de nacht opgetrommeld waren, kunnen voorkomen dat er meer schade is ontstaan. De politie is begonnen met een onderzoek naar het incident. Of NEC aangifte gaat doen van brandstichting, moet nog blijken: de club heeft nog niet gereageerd op het incident.

NEC komt niet in actie tijdens het interlandweekend, maar maakt zich op voor een druk programma. De Nijmegenaren ontvangen Jong PSV op vrijdag 18 oktober en nemen het in een tijdsbestek van zeven dagen ook op tegen Jong AZ en MVV. NEC mag tijdens die drukke week proberen om de huidige veertiende plek in de Keuken Kampioen Divisie te ontstijgen.

 

Beide afbeeldingen zijn van ForzaNEC

Tekst: Voetbal Primeur

 

Comments are closed.