Nederlandse supporters

Vak P organiseert ‘homelessparty’ in Amsterdam tijdens Jong Ajax – FC Twente

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Niemand kan er eigenlijk meer omheen, FC Twente zal dit seizoen waarschijnlijk promoveren en volgend seizoen weer uitkomen waar het normaal in uitkomt, de Eredivisie.

Met nog 8 wedstrijden te spelen heeft FC Twente een voorsprong van 11 punten op de nummer twee Sparta. Dit zou voldoende moeten zijn om het kampioenschap binnen te halen, of gaat er toch een wonder gebeuren?  We hebben gekkere dingen gezien..

Mocht FC Twente deze vorm behouden en blijven winnen dan is er een kans dat FC Twente kampioen kan worden in Amsterdam. FC Twente neemt het op 19 april op tegen Jong Ajax. Deze wedstrijd zal worden gespeeld op sportpark De Toekomst. Het ”stadion” van Jong Ajax (veld met twee tribunes).

FC Twente heeft te horen gekregen dat het deze wedstrijd 185 supporters mag meenemen in het uitvak. Vak P is het niet eens met dit aantal en kondigt daarom aan om de wedstrijd te gaan kijken op een nog te noemen locatie in Amsterdam. Zo is te lezen op de officiële Facebookpagina van Vak P.

Ook zegt de supportersvereniging dat de supporters van FC Twente het beste met het openbaar vervoer of met eigen auto’s kan afreizen naar de hoofdstad. Bussen kunnen namelijk makkelijk worden tegengehouden.

Tekst Vak P:

Homelesspartys!

Beste leden,

Eén dag na de Eagles uit naderen we de eindfase van het competitiejaar 2018/2019
Een jaar waarin we het nog altijd moeten stellen zonder eigen onderkomen, maar waarin we kennis hebben mogen maken met mooie (en ook veel minder mooie) aspecten van de 1e divisie…

Homelessparty – 29-03 ‘19 –
FC Den Bosch thuis

Eerder dit jaar stond de wedstrijd in en tegen Den Bosch al redelijk onder hoogspanning.
Nu komen de Bosschenaren a.s. vrijdag naar ons toe, reden voor een homelessparty in de binnenstad.

Locatie: Recklezz
Beats: DJ Mapo
Tijd: 17:30 – 19:15

Homelessparty – 19-04 ’19 –
Jong Ajax uit

Iedereen heeft kunnen lezen dat Ajax standvastig blijft vasthouden aan sportpark de Toekomst om Twente te ontvangen.
Maar liefst 185 man zijn er die dag welkom van FC Twente.
Bedenk dan ook nog eens dat (als we zo door gaan) we daar wellicht kampioen kunnen worden, dan is het organiseren van zo’n wedstrijd op een ‘amateurcomplex’ natuurlijk totale waanzin.

Wij hebben dan ook besloten dat we NIET in het uitvak zitten als deze wedstrijd op de Toekomst gespeeld gaat worden.

In Amsterdam zullen wij een homelessparty organiseren, de locatie en verdere gegevens van dit feestje wordt later bekend gemaakt, maar we beginnen al vroeg in de middag, aangezien er al velen vrij zijn deze “Goede” Vrijdag!

Kom zo veel mogelijk met EV of OV,
bussen kunnen gemakkelijk worden tegen gehouden.😉

Laten we samen vol gas gaan voor een 3e en laatste homelessparty in dit seizoen, met maar één reden; de promotie naar de Eredivisie!

Tot vrijdag!!

Comments are closed.