Nederlandse supporters

Vak P maakt meer details bekend over de Homeless Party en de TwEntrada in Amsterdam

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

FC Twente kan a.s. vrijdag op bezoek bij Jong Ajax kampioen worden. Er wordt gespeeld op Sportpark De Toekomst, waar plek is voor 185 Twente-supporters. Vak-P noemt dit aantal, wat het kleinste uitvak van dit seizoen voor ze is, ‘onwaardig voor het Nederlandse voetbal’.

Ze hebben daarom aangegeven de wedstrijd, als die op Sportpark De Toekomst gespeeld wordt, te boycotten en de wedstrijd elders in Amsterdam te gaan bekijken.

Volgens Vak-P is er contact met twee locaties in Amsterdam waar de wedstrijd mogelijk bekeken kan worden. Vak P vraagt zoveel mogelijk medesupporters om af te reizen naar Amsterdam per trein.

Dit bericht werd vandaag geplaatst op de Facebookpagina van Vak P:

Homeless Party + TwEntrada op 19-4-2019!

We konden al kampioen worden in Amsterdam, maar die kans is nu nog een stuk groter geworden. Er zouden al vele supporters naar Amsterdam toe gaan, maar dat worden er nu dus nog veel meer!!

Aangezien Ajax en Gemeente Amsterdam ons geen keus laten, maken wij zelf de keus om massaal naar Amsterdam af te reizen. Want als onze club terug kan keren naar het niveau waar wij horen, dan horen wij daar bij te zijn. En niet in een uitvak met een capaciteit van 185 man op een amateurcomplex.

We reizen daarom gezamenlijk met de trein af naar Amsterdam, de locatie maken wij gedurende de reis bekend. Wil je mee?

Zorg dan dat je vrijdag vanaf 12:00 uur vrij bent

Of ze nou willen of niet, wij zijn er massaal bij vrijdag 19-4.

Wij willen met z’n allen terug naar de Eredivisie!

Bestuur
Supportersvereniging Vak-P

PS: neem je poncho mee voor de lokale tuinsproeiers in Amsterdam

Artikel foto: Tubantia

Comments are closed.