Nederlandse supporters

Ultras Amsterdam kondigt ‘Warming up!’ aan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vaak voordat Ajax een grote wedstrijd speelt lopen de fans alvast warm buiten het stadion van Ajax. Meestal gebeurt dit door een ‘Entrada’ onder de brug voor de hoofdingang van de Arena. De Entrada is ondertussen een bekend fenomeen. Voor Ajax Juventus zal er een ‘warming up’ plaatsvinden aan de zuidkant van de Arena.

De warming-up zal iets anders verlopen dan de Entrada en zal ook op een andere locatie zijn:

Tekst Ultras Amsterdam:

ATTENZIONE ATTENZIONE!

Het is een drukke periode voor menig Ajax supporter met om de 3-4 dagen een wedstrijd op het programma. Laten we deze positieve flow vast houden zowel op het veld maar vooral op de tribunes. Niemand kan meer wachten op de eerste kwartfinale tegen Juventus.

Door de jaren heen is er een aardige geschiedenis opgebouwd tegen deze spaghettivreters. Het wordt tijd dat we ze gaan verslaan, niet meer, niet minder.

Aanstaande woensdag zullen we dan ook aan de zuidzijde van het stadion een warming-up gaan houden. Hier zullen we de boel alvast op stelten zetten en de grond laten beven zoals alleen wij dat in Amsterdam kunnen. Ook al heb je geen kaart voor de wedstrijd dan kan je alsnog de wedstrijd in het supportershome kijken. Op tijd naar het stadion en vroeg naar binnen. JUVE MERDA!

 

Dit is niet de eerste keer dat er een warming-up is georganiseerd aan de zuidzijde van de Arena:

 

 

Comments are closed.