Nederlandse supporters

Studenten worstelen half naakt op veld; krijgt klappen op tribune

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een opmerkelijk tafereel in de Keuken Kampioen Divisie. Tijdens de rust van Excelsior – Almere City bestormden twee mannen – vermoedelijk studenten – het veld voor een potje vrij worstelen. Ze trokken hun shirt uit en gingen elkaar te lijf in de middencirkel.

Het gevecht duurde niet lang. Een van de studenten werd in de kladden gevat en meegenomen door een steward. De ander vluchtte terug de tribune op, maar dat had hij misschien beter niet kunnen doen. De fanatieke aanhang van Excelsior kon de actie namelijk niet erg waarderen. De teruggekeerde man kreeg een stevig pak slaag, meldt RTV Rijnmond. De politie moest eraan te pas komen om hem te ontzetten.

Rake klappen

“Het begon met een dolletje van twee gasten die in hun blote bovenlijven wilden worstelen, maar het eindigt met rake klappen op de tribune”, schreef de verslaggever van Rijnmond bij een filmpje op Twitter.

Waar het potje vrij worstelen zonder duidelijke winnaar eindigde, daar won Excelsior de wedstrijd van Almere City. Het werd 4-2, onder andere dankzij twee doelpunten van Rai Vloet.

Comments are closed.