Netflix komt regelmatig met nieuwe films en series. Onlangs is de trailer online gekomen van deze debuutfilm van Francesco Lettieri. Vanaf vandaag, 20 maart, staat Ultras op Netflix!


Ultras gaat over supporters van de Italiaanse voetbalclub Napoli. De 50 jarige Sandro, de leider van Apache, een groep ultras van Napoli, bevindt zich altijd in en rondom het stadion. Hij leidt een passievol leven vol met geweld en clashes. Door een stadionverbod begint Sandro zijn focus langzaam te verleggen. Hij heeft behoefte aan een normaal leven, met een relatie en met misschien zelfs wel een familie.

Daarnaast ontmoet hij Terry, een mooie vrouw die nergens bang voor lijkt te zijn. Verder is Sandro de mentor van een zestienjarige jongen genaamd Angelo, wie de Apache als zijn familie ziet. Sandro nam jaren geleden de plek over van Angelo’s broer Sasa, die in het verleden is omgekomen bij een heftige confrontatie.

Ultras is het verhaal over hun vriendschap, geloof en liefde die in het teken staat van de laatste weken van de voetbalcompetitie. Hierbij worden ze onvermijdelijk geconfronteerd met de verschillende paden die zij beiden in hun leven gaan bewandelen.

Ultras op Netflix – De teaser

Comments are closed.