Help Voetbal Ultras – stuur jouw foto’s in!

Voor onze website en social media kanalen zijn wij op zoek naar afbeeldingen van supporters, stadions, uitvakken, tifo’s, corteo’s, vlaggen, etc.. Wij zijn op zoek naar letterlijk alle foto’s die met voetbal(supporters) te maken hebben! 

Waarvoor gebruiken we foto’s?
Bij elk artikel op voetbalultras.nl is een (sfeer)afbeelding toegevoegd. Daarnaast plaatsen wij dagelijks foto’s op Facebook en Instagram. De foto’s die ingezonden worden zullen wij nooit verkopen of op een andere manier gebruikt worden dan op de kanalen van Voetbal Ultras.

Welke foto’s zijn wij naar op zoek?
Zoals eerder gezegd: alles wat met voetbal(supporters) te maken heeft. Mooie foto’s van een (leeg) stadion, sfeeracties, pyro’s,  uitvakken of wat dan ook. Een foto die met een mobiele telefoon genomen is voldoet perfect aan onze eisen. Het hoeven geen professionele foto’s te zijn. Dus kijk even in je telefoon wat voor foto’s je allemaal gemaakt hebt!

We kunnen eventueel zelf de foto’s bewerken en gezichten censureren. Mocht dit gewenst zijn, geef het dan gerust aan.

Foto’s insturen
De foto’s kunnen gemaild worden naar info@voetbalultras.nl. Zijn je foto’s te groot voor mail? Via wetransfer.com kun je eenvoudig en gratis bestanden tot 2GB versturen. Vul dan info@voetbalultras.nl in als ontvang adres.

Bij het opsturen van foto’s geef je aan toestemming (van de maker) te geven aan Voetbal Ultras om de foto’s te gebruiken.