Nederlandse supporters

AD: Woedende supporters bekogelen spelersbus Feyenoord bij terugkeer in Rotterdam

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Woedende Feyenoordsupporters hebben vanavond de spelersbus bekogeld. Er werd met vuurwerk en glas gegooid. De bus arriveerde bij trainingscomplex 1908, waar zich eerder vanavond een grote groep supporters verzamelde. Spelers zijn met de supporters in gesprek gegaan.

De ME moest optreden toen de bus bij het complex arriveerde. Inmiddels is de ME weer terug getrokken en lijken ook de supporters langzaam huiswaarts te gaan. De afgelopen uren verzamelden steeds meer woedende supporters zich voor het trainingscomplex, net nadat de wedstrijd tegen Ajax was afgelopen. De afgelopen weken wordt al vaker op sociale media opgeroepen om naar het Maasgebouw of trainingscomplex 1908 te gaan. Er is veel onvrede over trainer Jaap Stam.

Er was vanavond veel woede en er werd geschreeuwd en gescholden. Toen de spelersbus arriveerde, ging het helemaal los. Net daarvoor sprongen supporters op een politiebus. De politiebus startte daarop de auto en reed met loeiende sirenes weg, zodat de mannen er wel af moesten springen. De politie heeft geen arrestaties verricht.

Nadat de spelersbus was aangekomen, zijn een paar spelers met de supporters in gesprek gegaan. Dit gebeurde onder politiebegeleiding. Inmiddels zijn de spelers naar huis toe.

Tekst: AD

Comments are closed.